Reisverslag Zuidoost-Azië

Reisverslag

Hier gaat het gebeuren! Vanaf 6 oktober zijn op deze weblog onze belevenissen te volgen, we vertrekken dan voor 100 dagen naar Zuidoost-Azië. We beginnen onze reis in Vietnam om vervolgens verder te reizen via Laos, Cambodja, Thailand, Maleisië en Singapore.

Het plan is geboren na een geweldige week duiken in Dahab. Het is fantastisch om elders op de wereld de dingen te ontdekken. Bij gebrek aan uitdaging in onze huidige banen, gaan we op zoek naar uitdaging in iets dat bij ons beiden hoog op het verlanglijstje staat, een grote reis. We zijn druk bezig met de voorbereidingen; nieuwe paspoorten, afspraken maken voor vaccinaties, visa aanvragen enz. De Lonely Planet ligt op ons nachtkastje en verder surfen we vaak en veel op het internet om ons goed in te lezen.

Uiteraard willen we onze familie, vrienden en kennissen op de hoogte houden van onze belevenissen. Zodoende ben ik, Marjan, een website aan het maken. Op het moment van schrijven wordt hier nog hard aan gewerkt. Het kan dus zijn dat niet alle knoppen en links werken. Voor we vertrekken is dat zeker verholpen.

Reisverhalen

Over Marjan

Het is inmiddels al heel wat jaren geleden dat ik het reizen ontdekte. Sindsdien heb ik vele landen bezocht en, naast Nederland, in Egypte en Mexico gewoond. Ik deel graag alle mooie plekken met je.

Lees meer over Beleef de Wereld

1 Reactie

 1. Andre

  Hallo Travellers,

  Erg coole site. Ziet er erg prof. uit.
  Zal geregeld even op de site kijken.

  Andre

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*