Joepie !! Werkloos !!

door 3 okt, 2006Reisverhalen, 100 dagen Zuidoost Azië, Europa, Nederland

Joepie !! Werkloos !!

Misschien een niet voor de hand liggende combinatie van woorden, maar het feit dat we ervoor hebben gekozen om ‘even’ zonder werk te zitten, maakt ons het maken van deze reis mogelijk. Afgelopen donderdag hebben we beide onze laatste werkdag gehad. Tot die tijd hebben we ons beiden nog behoorlijk druk gemaakt om alles zo netjes en afgewerkt mogelijk achter te laten bij onze werkgevers.

Na deze laatste werkdag ligt de focus nu echt op de reis en krijgen we toch ook wel een beetje een kriebelgevoel in de buik. Best lekker trouwens. Woensdag heb ik een afscheidsborrel gehad op mijn werk, waar de meeste van mijn directe collega’s bij aanwezig waren. Dat was erg leuk. De donderdag nog een (niet-helemaal-meer-verassings)dineetje gehad bij de Japanner in Hoogeveen met de afdeling. Ook dat vond ik erg prettig om ook in het ‘klein’ nog afscheid te nemen van de collega’s waar ik toch een hele tijd mee heb samengewerkt. Vrijdag zijn we nog met een aantal collega’s van Marjan gezellig gaan eten in Groningen. Ook voor haar is dit hoofdstuk nu afgerond. Nu eerst op reis, indrukken op doen dan zien we na die tijd wel weer verder.

Reisverhalen

Bol AlgemeenBol Algemeen

Over Marjan

Het is inmiddels al heel wat jaren geleden dat ik het reizen ontdekte. Sindsdien heb ik vele landen bezocht en, naast Nederland, in Egypte en Mexico gewoond. Ik deel graag alle mooie plekken met je.

Lees meer over Beleef de Wereld

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*