Aftellen

Aftellen

Met nog slechts 8 werkdagen te gaan, schiet het nu lekker op. Op 4 september hebben we een brief met onze plannen verstuurd naar familie, vrienden en bekenden (mocht je de brief niet hebben ontvangen en wil je graag op de hoogte gehouden worden, stuur ons dan even een mailtje). De strekking van de brief is op de site te vinden onder het kopje “missie“. Alle hulp is welkom!

De rest van de route is inmiddels ook globaal uitgestippeld. Dit kun je terugvinden bij “route”. Per land vind je een kaartje met daarin de route getekend. De website is zo goed als af. Ik ben de laatste weken hard bezig geweest om de route en de missie online te krijgen. De homepage is enigzins aangepast en er is een gastenboek toegevoegd. We zouden het hartstikke leuk vinden als je een bericht achterlaat.

Onze bagage ligt uitgestald in de logeerkamer. Morgen nog even kijken om de laatste kledingstukken. Ik ben eigenlijk nog op zoek naar een fijne broek en een overhemd. Overige zaken zijn zo goed als compleet. Alleen het inlezen kunnen we niet lang genoeg blijven doen. Het rondsurfen op het web geeft ontzettend veel informatie op alllerlei gebied over de landen waar we naar toe gaan. Alleen de voorbereiding al, maakt ons alleen maar nieuwsgieriger.

Reisverhalen

Bol AlgemeenBol Algemeen

Over Marjan

Het is inmiddels al heel wat jaren geleden dat ik het reizen ontdekte. Sindsdien heb ik vele landen bezocht en, naast Nederland, in Egypte en Mexico gewoond. Ik deel graag alle mooie plekken met je.

Lees meer over Beleef de Wereld

5 Reacties

 1. Alwin

  ….mooie site, opbouw en kleur keuze spreken tot de verbeelding! Misschien heb je nog iets leuks in je archief ipv de kamerplanten….!?
  De voorbereiding voor de reis ziet er goed uit.
  ……succes!

  Antwoord
 2. Alwin

  ….oeps, ik neem mijn woorden terug mbt de kamerplanten! Goed plan.

  Antwoord
 3. Linda

  Heej Marjan, leuk dat je een reactie hebt geschreven op onze site…..nu kan ik natuurlijk niet achterblijven :)! Als jullie op reis zijn, zal ik zeker af en toe jullie site bekijken. En na onze reizen kunnen we inderdaad wel een keer gaan duiken. Veel plezier en succes nog met de voorbereidingen.
  X Linda

  Antwoord
 4. Dries en Afke

  Beste luitjes,
  Heel veel succes daar in dat verre Azië;.
  We zullen jullie zeker vergezellen via de site.
  Toi,toi,toi.
  Dries en Afke.

  Antwoord
 5. Ronald Dorenbos

  Hoi Marjan en Ivar,

  Geweldig al die plannen die jullie hebben en fantastisch dat jullie nu voor 100 dagen naar Zuidoost Azië gaan. Ik wens jullie heel veel succes met alle laatste voorbereidingen en zal af en toe jullie site bezoeken om jullie avonturen van ver mee te maken.
  Groetjes uit Boston en heel veel plezier tijdens jullie reis.

  Ronald

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*