Over Beleef de Wereld

Beleef de Wereld gaat niet alleen over het beleven van de wereld, het fysiek reizen,  maar vooral ook over de reis die we maken als mens, het beleven van zowel de uiterlijke als innerlijke wereld. Die wereld waar je niet persé voor in een vliegtuig hoeft te stappen. 

Het is mijn reis als mens, als creatief ondernemer, als beeldmaker. 

In 2006 is beleefdewereld.nl gelanceerd om familie en vrienden op de hoogte te houden van de 100 daagse reis door Zuidoost Azië. Destijds werd er niet met laptops, tablets en smartphones gereisd, dus deelmomenten beperkten zicht tot de steden waar internetcafés waren. Wat ben ik dankbaar dat ik deze manier van reizen nog heb mogen meemaken! 

 

Over het Project “Blast from the Past”

Plotseling wist ik het!

Opeens zag ik dè manier om eindelijk orde aan te brengen in de berg van foto’s die ik met de jaren heb gecreëerd. Een werkwijze om de meer dan 50.000 foto’s van de afgelopen jaren te sorteren, bewerken en publiceren. Zoals bij alles de beste methode is; stapje-voor-stapje of in dit geval dag-voor-dag.

Per dag de foto’s die op die dag zijn gemaakt in de voorbije jaren. Van Joure naar Dahab, van 2005 tot en met 2015. Omdat vele belevenissen te leuk, mooi of bijzonder zijn om niet te delen. Op BeleefdeWereld, deel ik fragmenten van mijn belevenissen van de afgelopen 10 jaar.

 

Beelden ondersteunend aan verhalen,

De dagen dat er geen foto’s zijn. Tja, die verwacht ik ook!

Wat kun jij verwachten?

Verwacht niet teveel, vaak is dat de bron van teleurstellingen. Ok, vooruit, een tipje van de sluier.

– Herpublicatie van mijn reisverhalen van mijn 100 daagse reis naar Zuidoost Azië in 2006 en 2007;
– Onderwaterfoto’s van de tijd dat ik in Egypte als duikprofessional werkte;
– Onderwaterfoto’s van de locaties die ik heb aangedaan in de afgelopen jaren;
– Reisfoto’s van diverse landen in de wereld;

Omdat alles altijd verandert en verandering de enige zekerheid is die we hebben, laat ik me meevoeren met de stroom van ideeën die bij mij toch nooit op lijkt te houden. De basis staat, dat blijft de leidraad.

En wil je op de hoogte blijven? Met mij meereizen door de tijd?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan mis je nooit meer een update!

Beleef de Wereld is een project van Studio Twirre / Marjan Visser

*
*