Over Beleef de Wereld

Een 100-daagse rondreis door Zuidoost-Azië in 2006 en 2007 was destijds de reden dat ik, Marjan Schmit Visser, de website Beleef de Wereld ben begonnen. Dit was mijn eerste lange reis en als webdesigner en online marketeer vond ik het logisch dat mijn reisavonturen online gedeeld zouden worden om het thuisfront op de hoogte te houden.

Besmet

Het reisvirus was aangewakkerd. Maar dat niet alleen, ook het duikvirus had me ondertussen stevig te pakken. En dat gecombineerd met het fotografievirus, deed me in 2009 besluiten om een Divemaster Internship te doen in Dahab, Egypte. Van wat later bleek; de start van een paar jaar leven als digital nomad.  

Reisfotografie

Het delen van de foto’s bleek een flinke uitdaging. In aftandse internetcafé’s met alleen een inbelverbinding werd mijn geduld flink op de proef gesteld. Veel van de foto’s van toen bleven dan ook op mijn camera, en later op mijn harde schijf, staan. 

Zelf bekeek ik de foto’s met regelmaat en ik bleef tegen mezelf zeggen dat ik daar toch nog wat mee wilde gaan doen. Opeens zag ik dè manier om eindelijk orde aan te brengen in de berg van foto’s die ik over de jaren heb gemaakt. Een werkwijze om de meer dan 100.000 foto’s van de afgelopen jaren te sorteren, bewerken en publiceren. Zoals bij alles de beste methode is; stapje-voor-stapje of in dit geval dag-voor-dag.

Per dag de foto’s die op die dag zijn gemaakt in de voorbije jaren. Van Joure naar Dahab, van 2005 tot en met 2022. Omdat vele belevenissen te leuk, mooi of bijzonder zijn om niet te delen. Op Beleef de Wereld, deel ik fragmenten van mijn belevenissen van de afgelopen jaren.

Wil je met mij meereizen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan mis je nooit meer een update!

Beleef de Wereld is een project van Marjan Schmit Visser / Online Ondernemers Visie

Door de jaren heen… “home is where the heart is”. 

Reisverhalen

Beleef de Wereld op Facebook

*
*